Grolle Farm has been operating in the Pskov region for four years. On our farm we breed bresse-gauloise roosters and hens, geese, pheasants, ducks and rabbits. To feed the animals, we produce a feed, and we don’t use any growth hormones and antibiotics. The farm products are supplied to our restaurant in limited quantities.
Our Farm menu
Set of pheasant, rabbit and duck pates with baguette
280 g
690
Сет паштетов из фазана, кролика и утки с багетом
Barrel pickled cucumbers
200 g
330
Огурцы бочковые соленые
Celery cream soup with rabbit liver
350 g
490
Крем-суп из сельдерея с печенью кролика
Rooster soup with homemade noodles and mushrooms
300 g
490
Суп из петуха с домашней лапшой и грибами
Vegetable soup with rabbit meatballs
300 g
490
Овощной суп с фрикадельками из кролика
Stewed rabbit leg with mushrooms and baked potatoes
350 g
730
Тушеная ножка кролика с грибами и запеченным картофелем
Rooster cutlets with green buckwheat and sautéed vegetables
300 g
590
Котлеты из петуха с зеленой гречей и пассированными овощами
Rabbit kebab
290 g
590
Люля-кебаб из кролика
Rabbit zraza with pearl barley porridge and pesto sauce
330 g
630
Зраза из кролика с перловой кашей и с соусом песто
Chargrilled halfchicken
320 g
710
Половинка цыпленка на углях
Chicken leg shashlik with pickled onions and sauce
310 g
630
Шашлык из куриных ножек с маринованным луком и соусом
CATCH OF THE DAY
In "Taverna Grolle" we cook fresh fish caught from the unique clear water of the Northwest Region. Variety of the fish depends on the luck of our fishermen and the season. Common fish in this water are: pikeperch, pike, perch, burbot, whitefish, catfish, trout, lancefish, flatfish, cod. The fish marked in the menu is the one arrived today. We wish you make pleasant choice. Bon appetit! Please mind the bones!
Cold-smoked whitefish marinated with juniper
180 g
690
Сиг холодного копчения, маринованный с можжевеловой ягодой
Cold smoked halibut from our smokehouse
160 g
690
Палтус холодного копчения из нашей коптильни
Uha — russian fish soup
350 g
570
Уха из трех видов рыбы
Pikeperch fillet steamed, fried in a pan, cooked on the open fire or smoked
300 g
590
Филе судака, приготовленное на пару, жаренное на сковороде, на мангале или подкопченное
Mulled shashlik
230 g
590
Шашлычки из кефали
Whitefish fried in a pan or cooked on the open air or smoked
300 g
690
Сиг, жаренный на сковороде, мангале или подкопченный
Fried flatfish
350 g
730
Камбала жареная
Lancetfish fillet cooked on the open fire
250 g
690
Филе зубатки, приготовленное на мангале
Murmansk salmon steak cooked on the open fire
200 g
990
Стейк из мурманского лосося, приготовленный на мангале
Lake trout fillet steamed, fried in a pan, cooked on the open fire or smoked
300 g
830
Филе озерной форели, приготовленное на пару, жаренное на сковороде, на мангале или подкопченное
BREAKFAST
from 8:00 am to 11:30 am
Cottage cheese pancake
230 g
390
Сырники со сметаной
Pancakes with sour cream 2 pieces
150 g
290
Блины со сметаной 2 шт.
Fried eggs from two farm eggs
90 g
250
Яичница из двух фермерских яиц
Omelette from farm eggs
120 g
290
Омлет из фермерских яиц
Panini with baked eggplant, green mix and poached egg
270 g
460
Панини с запечёными баклажанами, зелёным миксом и яйцом пашот
Croissant with trout and hollandaise sauce
140 g
490
Круассан с форелью х/к и голландским соусом
Toasts with egg and cheese
200 g
220
Гренки с яйцом и сыром
Toppings
Топпинги
Mushrooms
30 g
110
Грибы
Bacon
30 g
110
Бекон
Tomatoes
50 g
85
Помидоры
Ham
30 g
110
Ветчина
Onion
50 g
60
Лук
Cheese
50 g
85
Сыр
Hot cooked cereal
Каша
Porridge
200 g
250
Овсяная
Boiled buckwheat
200 g
250
Гречневая
Boiled millet
200 g
250
Пшенная
Rice
200 g
250
Рисовая
Toppings for your cereal
Топпинги для каш
Nuts
30 g
95
Орехи
Dry fruits
40 g
95
Изюм, курага
Honey
50 g
95
Мед
Coffee, milk, tea
150
Кофе, молоко, чай
SALADS
Salad with fried pikeperch in sesame
170 g
590
Салат с жаренным в кунжуте судаком
Salad with smoked trout, grapefruit and grape seed oil
160 g
570
Салат с копченой форелью, грейпфрутом и маслом из виноградных косточек
Russian salad with smoked fish
230 g
490
Русский салат с копченой рыбой
Warm salad of beef with eggplant
250 g
690
Теплый салат из говядины с баклажанами
Smoked turkey salad with avocado and shrimps, served with ginger-strawberry sauce
180 g
690
Салат с копченой индейкой, авокадо, креветками и имбирно-клубничным соусом
Salad with smoked duck, beetroot and goat cheese
180 g
690
Салат с копчёной утиной грудкой, свеклой и козьим сыром
Russian style beef tongue salad with fresh green peas and quail egg
240 g
490
Русский салат с говяжьим языком, свежим горошком и перепелиным яйцом
Country style ham salad with potatoes and home made yoghurt with garlic
250 g
530
Деревенский салат с ветчиной, картофелем и соусом дзадзики
Vegetable salad with sunflower oil
210 g
390
Винегрет с душистым маслом
Green salad with cucumber, radish and egg-pashot
190 g
390
Зеленый салат с огурцом, редисом и яйцом пашот
Salad of roasted eggplant with paprika
180 g
460
Салат из жареных баклажанов с печеным перцем
Fresh green vegetables salad with marinated cheese and olives
240 g
470
Салат из свежих овощей с маринованным сыром и маслинами
Fresh tomatoes, cucumbers, radish served with sour cream and green salad
180 g
390
Салат из помидоров, редиса и свежих огурцов со сметаной и свежим салатом
Salad with marinated squid and green salad
235 g
590
Салат Цезарь с куриной грудкой
Dressed herring
240 g
490
Сельдь под шубой
COLD APPETIZERS
Cold-smoked whitefish marinated with juniper
180 g
690
Сиг холодного копчения, маринованный с можжевеловой ягодой
Cold smoked halibut from our smokehouse
160 g
690
Палтус холодного копчения из нашей коптильни
Smoked trout with creamy horseradish
160 g
530
Форель холодного копчения со сливочным хреном
Our Chef's speciality salted salmon with honey-mustard sauce
160 g
690
Лосось шеф-посола с горчично-медовым соусом
Pickled lamprey
180 g
790
Миноги маринованные
Baltic herring, served with new potatoes and dill
270 g
430
Сельдь балтийская с молодым картофелем и укропом
Bujenina — cold baked pork sliced and served with tomatoes and horseradish
210 g
460
Буженина, запеченная в печи со свежими помидорами и хреном
Beef aspic with horseradish and mustard
280 g
530
Холодец из говядины с хреном и горчицей
Beef tongue with spinach and cheese
170 g
590
Язык говяжий с рубленым шпинатом и сыром
Home made salo - salted pork lard, served with garlic bread